Personal branding shoot

Knap Stukkie Tekst

Nikki Thape heeft sinds januari 2015 haar eigen tekstbureau. Zij schrijft over alles. Het was na al die jaren tijd voor een nieuwe look & feel van de website. Naast een nieuw logo, welke zij heeft laten maken, horen daar natuurlijk ook nieuwe foto’s bij. Graag wilde zij nu meer natuurlijke foto’s, zoals zij echt is. 

nikki thape knap stukkie tekst personal branding shoot fotoshoot content creatie byniens nina van der sluis
nikki thape knap stukkie tekst personal branding shoot fotoshoot content creatie byniens nina van der sluis
nikki thape knap stukkie tekst personal branding shoot fotoshoot content creatie byniens nina van der sluis

Want op een dag kom je erachter dat het leven te kort is om te wachten op het juiste moment

Het is nu, of nooit...
nikki thape knap stukkie tekst personal branding shoot fotoshoot content creatie byniens nina van der sluis
nikki thape knap stukkie tekst personal branding shoot fotoshoot content creatie byniens nina van der sluis
nikki thape knap stukkie tekst personal branding shoot fotoshoot content creatie byniens nina van der sluis

“Tijdens een Personal Branding Shoot heeft Nina prachtige foto’s van mij gemaakt. Van tevoren hebben we besproken wat mijn wensen zijn en de locatie vastgelegd. Waardoor tijdens de fotoshoot alles heel soepel verliep. Nina gaf duidelijke aanwijzingen en ik voelde mij erg op mij gemak. Een erg enthousiaste meid! Ook is zij erg goed in het adviseren met betrekking tot kleding.

Ik ben erg blij met het eindresultaat. Zij heeft mij neergezet zoals ik ben.”

Nikki Thape

Persona Secum

Nina van der sluis byniens fotograaf social media content creator

Samen aan de slag met jouw content?

Samen werken aan jouw bedrijf hoe tof is dat? Ik vind het belangrijk dat online content 100% van jou is. Of het nu gaat om de fotografie, video’s of social media post. Daarom is het essentieel om hierin samen te werken! Ik zorg voor die structuur en creatieve content en jij vult hierin aan vanuit jouw bedrijf.

Neem contact met mij op.

Instagram

YouTube

LinkedIn