byniens Nina van der sluis social media content

Mijn diensten

Een uitbreiding op jouw team. Waar je ook hulp bij nodig hebt, we zitten in hetzelfde team.

Content Creatie Creator Social Media beheer Persona Secum

Social Media Management

Social Media zijn niet meer weg te denken uit het media landschap en staan volop in de belangstelling. Maar hoe zet je deze op de juiste manier in. Ik help je daarbij.

Nina van der sluis byniens social media content fotograaf

Content Creatie (Video & Foto)

Unieke content creëren doen we samen, zonder daarin de identiteit te verliezen van het bedrijf. Ik help je om ‘out of the box‘ te denken. Goede content is essentieel voor het aantrekken van nieuwe klanten. 

nikki thape knap stukkie tekst personal branding shoot fotoshoot content creatie byniens nina van der sluis

Personal Branding Shoot

Met een Personal Branding shoot zet jij jezelf als merk op de kaart. Ga uit van je eigen kracht. Ik help om het beste uit jezelf te halen en je te onderscheiden.

Nina van der sluis ByNiens Event Fotograaf Fotografie

Event Fotografie

Goede foto’s van jouw event zorgen voor reclame van jouw event en/of bedrijf. Event fotografie is zo net belangrijk als een mooie locatie of goed catering.

0
miljoen gebruikers op social media
0
miljoen gebruikers op Instagram
Content Creatie

This will be fun to give and party to receive!

De vraag van Kim van het sieradenmerk Fiet Fieuw was kleurrijke, grappige content waarin duidelijk onze producten naar voren komen. Het resultaat was boven verwachting. De foto’s spreken voor zichzelf. Ook benieuwd wat ik voor jou kan betekenen.

Niet Fieuw byniens content creatie fotoshoot personal branding
Niet Fieuw byniens content creatie fotoshoot personal branding

Wat klanten zeggen

FAQ

Met het uitbesteden van social media kan jij je focussen op groei van je bedrijf en waar jouw kwaliteiten liggen. In de tussentijd regel ik de beste social campagnes.

Naamsbekendheid, interactie met de doelgroep, genereren van websitebezoekers, betere bedrijfsresultaten: de voordelen van social media zijn groots. Het is meer dan een kanaal om af en toe iets op te posten. Met ingebouwde shops, influencers, lead-gen campagnes en creatieve mogelijkheden biedt social media een scala aan opties voor ieder merk.

Ik kan gewoon het huidige account gebruiken. Eerst kijk ik hoe de respons op de huidige berichten is, zodat ik een goed beeld krijg wat we kunnen veranderen.

De kosten van social media uitbesteden zijn afhankelijk van het aantal campagnes dat we draaien én hoe vaak. Ik vind het belangrijk om een sterke social media-strategie consequent en consistent in te zetten. Op die manier maak je impact. De frequentie en het kostenplaatje? Die bepalen we samen. Afhankelijk van je budget en doelstellingen.

Als ondernemer is het belangrijk om goede foto’s van jezelf te hebben te hebben. Het doel van een personal branding fotoshoot is onder andere wat mooie portretten van jouw als ondernemer. Daarnaast is het slim om een eigen beeldbank te creëren. De foto’s die tijdens de branding shoot worden gemaakt, kun je dan gebruiken voor je website, social media, nieuwsbrief en andere uitingen. Het staat een stuk professioneler om je eigen foto’s hiervoor te gebruiken in plaats van standaard (stock) foto’s. Bij de personal branding fotoshoot maak ik niet alleen portret foto’s maar ook sfeerbeelden van jou in actie en de producten/diensten die je verkoopt.

Een fotoshoot is best wel spannend, het is niet iets wat je dagelijks doet. Daarom help ik je graag bij de voorbereiding van een bedrijfsfotoshoot.
Wellicht heb je al foto’s verzameld die je mooi vind. Van te voren een moodboard maken met beelden die je inspireren is een goede start. Zo kan ik in 1 oogopslag zien wat je aanspreekt. Uiteraard kopiëren we de beelden niet 1 op 1 maar geven we er onze eigen draai aan. Zo heb jij straks unieke en persoonlijke foto’s voor op je website en social media.

Het is ook slim om van te voren te kijken naar je website of in gesprek te gaan met je webbouwer wanneer je net start. Dan weet je van te voren al welke foto’s je echt nodig hebt of waar je bepaalde beelden wilt plaatsen op je site

Natuurlijk! Naast dat ik aanraad om zelf twee tot drie setjes mee te nemen, heb ik vaak ook nog wat kledingstukken en accessoires mee. Samen met jou zorgen we dat we het beste uit jou halen.

Goede foto’s van jouw event zorgen voor reclame van jouw event en/of bedrijf. Je geeft veel geld uit om een evenement te organiseren. Goede foto’s van het evenement is een zeer goed middel om mooie herinneringen vast te houden. Wordt een event niet goed gefotografeerd dan kan dit een verkeerde indruk geven van het event en zal het ook snel worden vergeten. Event fotografie speelt dan ook een zeer belangrijke rol in de marketing van aankomende evenementen en/of je bedrijf. Kortom, Event fotografie is zo net belangrijk als een mooie locatie of goed catering.

Instagram

YouTube

LinkedIn